mandag den 25. november 2019

Tur til garnhimlen i Hamburg

Fredag d. 15. november var vi 19 garnglade strikketosser der drog på tur til Hamburger Wollfabrik. En stor bus kørte os fra Roskilde og lige til døren, hvor vi havde lidt over 2 timer i garnhimlen. Alle kom hjem med garn - nogen købte ind til deres strikkemaskine, andre fik lavet deres eget garn ved at sætte flere forskellige farver og kvaliteter sammen.

Frokosten indtog vi på Bryghuset BlockBräu der ligger ved Hamborgs havnekant. En stor Wienerschnitzel og kold hjemmebrygget fadøl satte prikken over i'et på en dejlig tur inden vi igen drog mod Roskilde.



Der blev strikket og hygget hele vejen - og nu tager vi afsted igen. Næste tur bliver lørdag d. 4. april 2020. Du kan læse mere om turen og evt. købe billet nedenfor.

Hamburger Wollfabrik

Kender du Hamburger Wollfabrik? Hamburger Wollfabrik er en 300m2 stor butik med garn i alle kvaliteter (cashmere, uld, alpaca mm). Alt deres garn er spundet i tynde tråde – og ved at mixe flere tynde tråde kan du selv vælge hvilken kvalitet dit garn skal være, hvilken farve det skal have og hvor tykt det skal være. Når du har besluttet dig går ekspedienten ind til maskinen og mikser dit garn som du ønsker og i de mængder du har brug for. Det er en bland selv slikbutik bare med garn! :-)

Vil du med?

Vi tager afsted lørdag d. 4. april 2020. Vi tager afsted fra Roskilde Station kl. 6 om morgenen og kører til Tyskland i en stor turistbus via Rødby-Puttgarden. Ombord på bussen får vi en bolle med ost og så er der kaffe/te og lidt frugt hvis man trænger.

Omkring kl. 11 lander vi ved Hamburger Wollfabrik. Her har vi min. 2 timer til at kigge og shoppe garn (bare rolig – tiden kommer til at flyve afsted ;-)) og derefter kører bussen os ind til Hamborg havn hvor vi nyder en wienerschnitzel, en laksefilet eller en vegetarret på bryghuset BlockBräu. Maden er inkluderet i billetten, men drikkevarer er eksl.

Ved 16 tiden kører vi hjem mod Roskilde igen. Hvis vi bliver småsultne er der også en sandwich til aftensmad :-)

Bussen er retur i Roskilde omkring kl. 21.

Hvis ikke du bor i nærheden af Roskilde er der mulighed for at lave opsamlingspunkter på E47 ved afkørsel 31a Solrød S, afkørsel 37 Rønnede og afkørsel 43 Nørre Alslev.

Hvad får jeg for pengene?

Billetten koster 1025 kr og for det får du:
  • Transport t/r fra Roskilde –Hamborg
  • Bolle med ost og kaffe i bussen
  • Besøg ved Hamburger Wollfabrik (garnindkøb er eksl. ;-))
  • Frokost på BlockBräu (Wienerschnitzel, Laksefilet eller vegetarret)
  • Sandwich til aftensmad

Drikkevarer er ikke inkluderet.

Det med småt:

•    Turen bliver kun gennemført hvis vi er minimum 20 deltagere
•    Hvis turen aflyses får du selvfølgelig dine penge retur.
•    Købet er bindende og kan ikke refunderes.
•    Turen arrangeres af mig som privatperson og som deltager opfordres du derfor til at tegne din egen rejse- og ulykkesforsikring.

Køb din billet via dette link https://www.place2book.com/da/sw2/sales/hoep5j44g4

Ingen kommentarer:

Send en kommentar