mandag den 28. november 2011

Tys-tys..

Hele november har jeg været stille her på bloggen - og tro nu ikke at jeg har ligget på den lade side strikkemæssigt set. På ingen måde.. men mange af projekterne der har været på pindene egner sig altså først til offentliggøres i løbet af december måned.. :-)

Ét af de små hemmelige projekter jeg har gang i for tiden er mit bidrag til dette års kreative pakkekalender arrangeret af Unikarina. Det er tys-tys hvem der skal have min gave og jeg må egentlig heller ikke vise hvad jeg laver - men jeg kan fortælle at jeg her sidst på eftermiddagen har købt mig fattig i knapper. :-)

Skulle bare lige finde et par stykker eller tre i butikkens knapperodekasse - det blev så til 40 stk.Kom ikke og sig at man ikke kan blive grebet :-)

Min gave bliver afsendt så den er modtageren i hænde senest d. 6. december - og lige så snart modtageren har afsløret indholdet på hendes blog, skal jeg nok supplere med billeder og opskrift her på bloggen.

5 kommentarer:

 1. knapperne er da i hvert fald rigtig flotte :o)
  mvh Mona

  SvarSlet
 2. Ja, og selvom der stadig kun skal bruges et par knapper eller tre til det lille projekt - så er der jo nu knapper til rigtig mange andre små projekter :-)

  SvarSlet
 3. Tror egentlig ikke man kan få for mange knapper. Der mangler altid lige en knap eller 5.

  Jeg er også med i Kreativ pakkeleg. Det er spændende og starter lige om snart (2 dage tilbage) Tror jeg er gået i barndom igen af bare spænding. Min pakke står på skabet og skal først åbnes om laaaang tid.

  Glæder mig til at se dit projekt.

  kh. Lis

  SvarSlet
 4. Hej Anne Mange tak for de fine juletræer. vh Dorthe

  SvarSlet
 5. Hej Dorthe - dejligt at du kunne lide dem :-)

  SvarSlet