tirsdag den 17. april 2012

Strik en lygtepæl

I starten af februar blev jeg kontaktet af Roskilde kommunes kulturkonsulent Marie Berthelsen. Hun var i gang med et større projekt "Kulturstrøget" der skulle gå i luften fredag d. 13. april - og havde brug for at få lavet noget strikkeballade i en af byens små oversete parker.

Parken ligger mellem gågaden og Roskilde Kloster og på ruten mellem Biblioteket og Sct. Olsstræde. I parken findes der en lang række lygtepæle - og en masse vejskilte og forbudsskilte. Ingen af dem er særlig kønne hverken i ord eller udseende :-(

Opgaven lød på at få pyntet parkens skilteskov - og gerne i orange farver, så setup'et kunne genbruges til festivalen. Kommunen fattes penge og genbrug er jo hot ;-)

Vi fik budget til garn, men arbejdstiden og glæden var helt vores egen. Det indkøbte orange garn blev sendt ud til alle dele af landet - og dagen før det hele skulle indvies mødtes vi i byen for at montere det hele.


Sjovt at se hvor forskelligt en lygtepæl kan komme til at se ud når man sammen med 3-4 ngl. orange Lima modtager opgaven "Strik et stykke der er 19 cm bred og 2 meter langt - gerne suppleret med dit restegarn" :-)

Du kan se flere billeder fra en dejlig dag her: Picasa album og læse Dagbladet Roskildes beretning fra dagen.

2 kommentarer:

  1. Det er knagme godt gået. Tillykke med en flot yarnbombing.

    SvarSlet
  2. Fed happening! Godt gået! Og sikke det pynter på et forbudsskilt ;-) Håber folk vågnede lidt op!

    SvarSlet