mandag den 11. juni 2012

En verdensdækkende strik-ude-dag..

Igår søndag var det World Wide Knit In Public Day - en dag, hvor der verden over gennemføres omkring 500 strikkearrangementer. Alle har de det tilfælles at der skal strikkes i det offentlige rum :-)

I København kunne man bl.a. tage på kanalrundfart med strikketøjet, men man kunne også som jeg valgte tage i Kongens have med et tæppe i tasken, en varm trøje (for jo, det var lidt køligt... :-() og så selvfølgelig strikketøjet.

Jeg har været inde i en periode hvor jeg ikke har fået strikket så meget og der har derfor heller ikke været så meget aktivitet her på bloggen. Jeg har haft travlt på arbejdet, travlt med livet - og har ikke helt haft roen til at gribe pindene.

Arrangementet i Kongens Have mindede mig dog om hvorfor strikken er så god for mig og mit hovede. Jeg nyyyder at være i selskab med fælles strikketosser, se hvad andre har lavet, tale teknikker, garner, opskrifter, idéer - og så ikke mindst at man bare kan sidde midt mellem 40-50 strikkende andre, være stille og bare nyde den gode stemning og lytte til summen af mennesker, der hygger.

Her er et par stemningsbilleder fra arrangementet. Slavi Thomsen, der stod bag arrangementet, havde også lavet en lille konkurrence, hvor man kunne vise sine værker frem. Der var lækre garn- og bogpræmier til de 3 værker, der fik flest stemmer.


3. præmien gik til Ninas flotte dragesjal - og så var der en delt 1. plads til Jeannettes lækre poncho med bladmønster og et flot rødt sjal med fine perler og hjertemønster.


Jeg var træt da jeg vendte næsen hjemad, men var også helt klar på at strikketøjet skulle tages frem med fornyet energi når jeg ramte sofaen :-)

På pindene nu..
Strikketøjet som jeg har kastet mig over nu er Hanne Falkenbergs lækre slå-om nederdel Swing.En opskrift med udfordringer, lækre detaljer - men som jo i bund og grund bare er ret og vrang masker (med tungen lige i munden :-))

2 kommentarer:

 1. Ja, du har godt nok været væk længe - har jeg skam bemærket!!!
  Tak for reportagen fra Kongens Have. Og tak fordi du viser dit nuværende projekt.
  Jeg har faktisk mønster og garn til den liggende på hylden, den er jo smadderflot - jeg tror jeg må have det fundet frem.
  Kunne være sjovt at se mere til dig her i blogland.

  SvarSlet
 2. Godt at vide at man har været savnet :-) Kan se at jeg omkring samme tid sidste år også havde en stille periode strikmæssigt set, så måske er det bare noget der hører foråret til :-)

  SvarSlet