søndag den 18. november 2012

Halstørklæde 2012/2013

For en måneds tid siden var jeg på besøg i butikken Rasmilla - vel nok Amagers lækreste garnmekka.

Jeg skulle til en privat arrangeret workshop med kvinden bag Rasmilla: Sanne Bjerregaard og kom med bagagen fuld af igangværende strikketøj'er og skulle IKKE investere i yderligere.. Det holdt ikke helt, men set i bagklogskabens ulidelige klare lys, så kunne det være gået meget "værre" (så har man da været lidt god økonomisk set, ikk'?)

En af de ting jeg faldt for i butikken var et halstørklæde fra Rachel Søgaard strikket i tyndt uldgarn.

Egentlig havde jeg på ingen måde brug for endnu et halstørklæde, men den gode idé med en lukning der består af en pompon og en hestetømme-ring fik mig til at investere ca 200 kr. i et kit i overvejende grå nuancer og med en grøn, pink og gul som kontrastfarver.
Det skulle prøves :-)

 

Kittet indeholdt desværre ikke helt nok gråt garn til at halstørklædet kunne få det overvejende grå look som på kittets billede.

Lidt træls - og da kontrastfarverne gul og pink var lidt for meget til min smag, måtte jeg derfor på jagt i butikker og i mine gemmer for at finde alternative og matchende farver. Den denimblå var Duo garn fra Design Club og den orange var garn fra Karen-Ditte.

 


På trods af manglende grå farve i kittet, så er tørklædet blevet rigtig dejligt - og det kandiderer helt sikkert til titlen yndlingshalstørklædet 2012/2013.

3 kommentarer:

 1. Det ser ud til at være et rigtig lækkert tørklæde
  - som jeg også sagtens kunne falde for.
  (hvis jeg en dag vovede mig forbi Rasmilla ) ;o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 2. Elsker bare dit nye tørklæde, rigtig smart med de forskellige farver på den led :-)

  SvarSlet