onsdag den 10. juli 2013

Forsinkede forårsfornemmelser

Det har været en travl tid det sidste halve år - og det er ikke blevet til mange indlæg her på bloggen.
Sommeren byder dog på lidt huller i kalenderen og jeg skynder mig derfor at udnytte dem til at blive opdateret ift. projekter og bloggen.

I foråret fik jeg strikket en dejlig sweater "Jeanne" i den blødeste økologiske alpacauld fra Viking.
Det gik stærkt på pind 6 (som jeg pt. husker det) - og måske også lidt for stærkt.


Da jeg skulle i gang med den sidste bort henover brystet kunne jeg nemlig ikke få mønsteret til at passe. Jeg måtte kigge et par gange og pludselig fandt jeg fejlen. Opskriftens mønster var angivet med mørke og lyse felter og da jeg strikkede med mørkt og lyst garn gik jeg bare ud fra at "mørkt tern i opskriften betyder mørkt garn på pinden". Det viste sig så at være omvendt.. :-/

I stedet for at pille det hele op undlod jeg den lille firkant der er øverst i borten.

Rent mentalt så tog det mig at par dage at acceptere at sweater-prøven var bestået på trods af manglende firkant. Jeg havde købt garn og opskrift hos Rok & Uld i Roskilde - og da jeg kom derned et par dage efter og fortalte om min lille fejlfortolkning smilte indehaveren Lone til mig og hev modellen frem fra stativet, som jeg i tidernes morgen havde prøvet og forelsket mig i. "Det gjorde jeg også! :-)" - og sandelig så.. Butikkens model manglede også firkanten foroven, så i realiteten havde jeg strikket lige præcis den sweater som jeg havde ønsket mig :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar