lørdag den 20. november 2010

Give and take a little..

Jeg har meldt mig til Den kreative pakkekalender - og glæder mig som et lille barn :-)

Pakkekalenderen er sat i værk af unikarina og går ud på at man laver en kreativ pakke og sender til en anden blogger - og så modtager man selv en pakke fra en tredie.

Og nej, der er ikke noget pyramidespil eller kædebrev over det: Man melder sig selv frivilligt (og det er desværre for sent nu, hvis du først læser om pakkekalenderen nu..) og skal kun lave 1 pakke og kommer kun til at modtage 1 pakke.

Der deltager i alt 133 (!) bloggere i denne lille leg - og jeg kan ikke lade være med at tænke på hvilket arbejde det har været for unikarina at få det til at gå op. Personligt ville jeg have trukket på min gode ven Excel eller bedt min bedre halvdel om at kode et lille program, der kunne fordele givere og modtagere ligeligt.. ;-) Men dejligt at der er nogen, der har modet - og ikke mindst får idéen!

I sidste uge modtog jeg så min mail fra unikarina med navnet på den blogger som jeg skal lave en gave til og hvornår pakken senest skal være hende (ja, det er en "hun"..) i hænde. Fra d. 1.-24. december vil der rundt om i det danske land blive afsendt, modtaget og skrevet om alle pakkerne på de deltagende blogs. Jeg skal åbne og skrive om den pakke jeg (forhåbentlig) modtager d. 12. december.

Den gave som jeg selv sidder og laver i disse dage skal være en hemmelighed indtil min modtager åbner den.. men jeg kan fortælle at jeg siden i tirsdags har befundet mig i mit absolut yndlings kreative hjørne - og at jeg allerede nu har udviklet et personligt forhold til "kreationen". :-)

Jeg håber ikke afskeden bliver for svær - jeg må være stærk i troen, pakke den godt ind og sende den afsted en gang i næste uge med alle gode ønsker om et langt og lykkeligt liv i det jyske (.. og så siger jeg ikke mere..)

.. i stedet vil jeg glæde mig til at kunne åbne en gave d. 12. december :-)

Og så lige et lille grin til weekenden..
Fandt denne video på nettet og synes den er grineren - måske især for kreative nørder..:-)

3 kommentarer:

  1. Det store excelark var også i gang, da jeg skulle lægge puslespillet. Dejligt at du har sendt din gave ud - glæder mig til at se hvad du har fundet på.

    SvarSlet
  2. LOVED it! And I am somewhat concerned to admit that there were some obsessive knitty characteristics I could, er, identify with...

    SvarSlet
  3. Hi Tania - Me to... If it is not knitting then it is something else :-)

    SvarSlet